PromZ met 'bruine kroeg' op de PSI - PromZ Vak

PromZ met ‘bruine kroeg’ op de PSI

Hollandse Gemütlichkeit, André Hazes, Hollands bier, kaas en leverworst: het is er allemaal in de PromZ-kroeg tijdens de PSI (11-13 januari, Düsseldorf)) in hal 11, standnummer M02.

Als u op de PSI even genoeg heeft van het Duitse bier, de Bratwurst en het kilometers maken door de gangpaden, bent u van harte welkom in de oer-Hollands bruine kroeg van PromZ! In de ochtend staat de Hollandse koffie klaar, ‘s middags een onvervalste Heineken of een wijntje.

Barkeepers – Hans, John, Philip, Meryem, Natasha en Karin – schenken graag voor u in, en kunnen u ook bijpraten over de nieuwste activiteit: de vakbeurs De Leveranciersdagen, die Het Portaal samen met het PPP organiseert in september 2012.

Dutch Pavilion

Vlakbij de PromZ-kroeg vindt u ook het Dutch Pavilion, met o.a. Arexx, Blikvanger, Iittala, Meiko, Pressio, Promezza, RMS Kerst- en Themapakketten & Creation Delice, Sloffie, Steja Trading International, Donaci Sportsfashion en TailorTies.

Graag tot ziens op de PSI Düsseldorf!

Deelnemers Dutch Pavillion 2012
Arexx engineering

AREXX

Stand: 11M01C

AREXX Engineering ontwerpt, produceert en distribueert een brede range elektronische relatiegeschenken voor de technische klant. Er kan volgens klantspecificaties worden ontworpen en geproduceerd. De producten worden in eigen beheer ontwikkeld/geproduceerd en zijn dus uniek.

www.arexx.com

Blikvanger

Blikvanger

Stand: 11M04H

Winnaar met logoloop- van de gouden innovatieprijs 2011 voor de Duitse printindustrie in de categorie Direct Mailings.
www.logoloop.nlwww.blikvangers.comwww.magicconcepts.nlwww.rubikspromotion.nl

badge

Badge

Stand 11M01B

Badge bestaat in 2012 35 jaar! Badge introduceerde in 1977 de buttons, badges en caps! In 2012 wordt MisterBadge.nl geïntroduceerd, de site voor buttons, badges & accessoires. Tevens ligt de nadruk op het EK voetballen, in samenwerking met relatiegeschenken.nl, voetbalshop.nl en probadge.nl, activiteiten van de Badge groep.
www.badge.nl

Donaci sportsfashion

Stand 11M01A  

Op de Donaci stand kunnen PSI leden zelf een shirt met naam en nummer ontwerpen. Wil je het shirt echt hebben, dan is het te koop voor slechts € 25,=. DIT kan alleen bij Donaci. Donaci produceert o.a. voor McGregor en Shimano. Standaard sportkleding? IK NIET! Ik draag Donaci, speciaal voor mij ontworpen en gemaakt… Donaci sportsfashion ontwerpt, produceert en distribueert de hoogste kwaliteit sublimatie sportkleding, snel en voor een aantrekkelijke prijs.
www.donaci.nl
 

Iittala

Stand 11M04G

Wat ooit begon als een glasfabriek in Iittala, Finland, viert nu generaties van essentiële objecten die het dagelijkse leven van mensen verrijken. Wij vinden dat objecten onderscheidend, combineerbaar en multifunctioneel moeten zijn – tijdloos design dat nooit wordt weggegooid.
www.iittala.com
 

MEIKO The Pen Company

Stand 11M04K

Wij produceren ballpoints – en dat al meer dan 20 jaar!
www.meiko-pen.com

Pressio B.V.

Stand 11M04M

Kennis, expertise en snelheid zijn de kernwaarden van Pressio. De oprichters, Sander Westerhof en Alice Beute, hebben allebei jarenlange ervaring in de drukwereld. Vanuit die achtergrond leveren wij drukwerk aan met name relatiegeschenkenbedrijven en de industrie.
www.pressio.nl

Promezza

Stand 10E03/E07 en Dutch Pavillion: Stand 11M04F 

Promezza…onze belofte en uw uitkomst in de juiste keuze! Een uiterst zorgvuldig opgebouwd netwerk aan wereldwijde contacten van fabrikanten, bekende designers en veelbelovende ideeënbrengers, staan met de nieuwe collectie op twee stands voor u klaar. Uniek: Laat u dubbel verrassen tijdens de PSI.
www.promezza.nl

RMS Kerst- en Themapakketten & Creation Delice

Stand 11 M04A-B-C

RMS Kerst- en Themapakketten heeft sinds 1958 de ijzersterke reputatie als Dé leverancier voor de vakhandel. Meer dan 50 jaar specialist in het professioneel creëren, verpakken en distribueren van Kerst- en Themapakketten.
www.rmskerstpakketten.nl
www.creationdelice.nl

Sloffie

Stand 11M01D

De SLOFFIE is een comfortabele pluchen slof, in de vorm van een voetbalschoen en voorzien van een stevige rubberen zool. Door de veter, de flap en de rubberen noppen aan de onderkant ziet de SLOFFIE er ook uit als een échte voetbalschoen. Tevens kunnen wij custom made SLOFFIES maken. Ook de one size slipper is aanwezig op de PSI.
www.sloffie.com

Steja Trading International BV

Stand 11M04D

Importeur & Groothandel van RVS Geschenk, Huishoudelijk, Decoratie en Design artikelen. Wij leveren aan relatiegeschenkenbedrijven, detailhandel, grootwinkelketens, horecabedrijven, grossiers, kerstpakkettenleveranciers en inkooporganisaties. Kijk snel op onze nieuwe website.
www.steja.nl

TailorTies

Stand 11M04E 

TailorTies is één van de toonaangevende leveranciers van op maat gemaakte dassen en shawls. Ruim 80 jaar ervaring en enthousiasme maakt TailorTies een betrouwbare partner in de internationale promotionele markt. Ontwerp vrijblijvend en snel dassen en shawls voor uw klanten op: www.tailorties.com/tiegenerator
www.tailorties.com