Promocorp neemt activiteiten Easy Orange over - PromZ Vak

Promocorp neemt activiteiten Easy Orange over

Met ingang van 1 oktober aanstaande maakt Easy Orange onderdeel uit van Promocorp. Tot het einde van dit jaar blijft het volledige assortiment van Easy Orange gewoon leverbaar. Miranda te Brake blijft het vertrouwde aanspreekpunt. 

André Noordwijk en Marco Horneman (directie BeGlobal) zijn de oprichters van Easy Orange. “Easy Orange is een aantal jaren geleden opgericht om retailmerken toegankelijk te maken voor de promotionele productenbranche. Wij vinden dat we hierin zijn geslaagd. We zien de potentie in de productgroepen van Easy Orange en hebben in Promocorp een betrouwbare partner gevonden om het assortiment internationaal verder uit te bouwen”, aldus André Noordwijk.

Promocorp BV is de moedermaatschappij van Buttonboss, The Peppermint Company, Care Concepts, LoGolf en Clipfactory. “Binnen Promocorp willen we het assortiment vergroten. Easy Orange heeft leuke productgroepen die we kunnen toevoegen bij Care Concepts en King Pepermunt past natuurlijk uitstekend bij The Peppermint Company. Dit betekent dus dat Easy Orange straks niet als zelfstandige entiteit verder gaat maar dat we wel gebruik maken van de basis die er is gelegd. In het komende kwartaal worden de nodige voorbereidingen getroffen om onze klanten daarna met nieuwe ideeën en producten te kunnen verrassen,” licht Robin Vogel, directeur Promocorp, toe.