Product Media Advisor of the Year 2016: Pronel - PromZ Vak

Product Media Advisor of the Year 2016: Pronel

Pronel is winnaar geworden van de Belgische Product Media Advisor of the Year Award 2016. Quatriéme Dimension werd uitgeroepen tot Product Media Specialist of the Year. Een eervolle vermelding was er voor Magnus Business Gifts.

Deze prijzen zijn een initiatief van het vakblad Promo-Biss in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products (BAPP). Het is de tweede maal dat de Product Media Advisor of the Year Award uitgereikt werd. Dit gebeurde op dinsdag 10 januari tijdens de PSI, in de PromZ Bar die voor die gelegenheid werd omgedoopt tot Promo-Biss Bar. De awards werden uitgereikt door BAPP-voorzitter Axel Debruyne.

Pronel gooide zowel bij de vakjury als in de leveranciers- en de publieksstemming hoge ogen. De zilveren plak was voor het tweede jaar op rij weggelegd voor Van Bavel Enjoy Giving. Brons was er voor Pasco Gifts.

Product Media Specialist
Voor de eerste keer was er ook een prijs voor de Product Media Specialist of the Year 2016. Quatriéme Dimension won deze prijs. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van promotioneel textiel. Magnus Business Gifts kreeg een speciale prijs van de jury: een eervolle vermelding.
De vakjury bestond uit Tom van Heffen (Texet), Serge Mertens (PF Concept), Michel Deboudt (The China Office), John Swaab (uitgeverij Het Portaal) en Ad van Poppel (Promo-Biss).

Lees meer op www.promobiss.be