Printlocatie van midocean geaudit door amfori BSCI - PromZ Vak
Printlocatie van midocean geaudit door amfori BSCI

Printlocatie van midocean geaudit door amfori BSCI

In september 2019 is – met goed gevolg – een audit uitgevoerd door amfori BSCI bij de printlocatie in Ruda (Polen) van midocean.

midocean vindt het van groot belang dat alle promotionele producten worden geproduceerd volgens de Europese wet- en regelgeving, maar daarnaast vindt het bedrijf het ook belangrijk dat de mensen die ze maken, dat kunnen doen in veilige omstandigheden.
Petra van Elteren, Corporate Social Compliance & Sustainability Manager bij midocean zegt: “Als wij onze toeleveranciers laten auditten, willen wij ook zorgdragen dat onze eigen productielocatie aan alle eisen voldoet. Dit betekent dat de audits plaatsvinden op productlevel (bij onze partners) én op onze eigen printlocatie. In september 2019 is – met goed gevolg – een audit uitgevoerd door amfori BSCI bij onze printlocatie in Ruda, Polen.”

Transparant

De klanten van vandaag verwachten dat leveranciers transparant zijn en kunnen garanderen dat producten uit fabrieken komen die geaudit zijn. Juist omdat midocean actief lid is van amfori BSCI heeft de supplier ervoor gekozen om een amfori BSCI audit te laten uitvoeren in de eigen productielocatie, aldus Van Elteren.
Met de recente auditresultaten toont midocean aan alle Poolse wet- en regelgeving na te leven en aan alle eisen te voldoen die de lokale wet stelt.