Premium Square Group neemt PowerCubes B.V. over - Promzvak

Premium Square Group neemt PowerCubes B.V. over

Premium Square Group (PSG) is verheugd te kunnen melden dat het per 20 juli 2022 PowerCubes B.V. heeft overgenomen. Deze acquisitie past goed in de strategie om uitbreiding te zoeken in nieuwe merken, producten en markten.

PowerCubes is een gevestigde supplier van functionele, creatieve, designer consumentenelektronica en staat internationaal bekend om zijn merk PowerCube. ”Met deze overname versterkt PSG haar productportfolio in zowel B2C als B2B markten. We zullen het merk PowerCube in nieuwe landen introduceren. De combinatie van onze bedrijven heeft een grote impact op productontwikkeling en dat willen we in de toekomst graag laten zien”, aldus Arthur Strijbos (CEO van de Groep).

Maurice Voerman (CEO PowerCubes B.V.) vult aan: “Ik ben dit bedrijf 10 jaar geleden begonnen met een missie om designproducten toegankelijk te maken voor elk huishouden ter wereld. Het is nu tijd om het bedrijf op te schalen en ik weet zeker dat PSG, haar netwerk en mensen passen bij mij en mijn bedrijf en dat ze deze volgende stap mogelijk maken. Ik kijk erg naar uit naar onze samenwerking.”