PPOT Roadshow in maart 2023 - Promzvak

PPOT Roadshow in maart 2023

De negende editie van de PPOT Roadshow zal in maart 2023 weer plaatsvinden na twee jaar corona afwezigheid. Dé roadshow van Nederland en België georganiseerd door leveranciers en exclusief voor wederverkopers in de promotionele sector zal neerstrijken op 5 goed bereikbare locaties in Nederland en België.

De Roadshow is 3 dagen te vinden in Nederland (21-23 maart 2023) en 2 in België (28 en 29 maart 2023) op de volgende locaties: Zwolle, Vught, Vianen en voor België Gent en Beveren. Alle locaties zijn van der Valk hotels, alleen Gent vindt plaats bij RodeBol Events.

De diversiteit aan deelnemers – 16 specialisten en 3 generalisten – gecombineerd met een vriendelijke, informele sfeer én de ruime openingstijden zorgen voor het hoge animo voor de PPOT roadshow bij zowel klant als exposant. De verwachting is dat bezoekersaantallen in 2023 zullen toenemen mede doordat de PPOT Roadshow nog de enige actieve roadshow is voor Nederland en België.

Aanmelden voor een bezoek kan via  https://ppot-roadshow.com/, ook vind je daar openingstijden, alle exposanten en de exacte locaties met bijbehorende data.