Powerbank en geheugenbank in 1 - Promzvak

Powerbank en geheugenbank in 1

Promoland lanceert de EnerCyber-1, een compact en superhandig gadget! Eigenlijk moeten we spreken van 2 gadgets in 1: ten eerste is het een mobiele noodoplader (zgn. powerbank) voor tal van mobiele apparaten en ten tweede is het ook een USB geheugenbank, omdat er een 4 GB Flash Drive is ingebouwd!

De eerste functie, als extra (oplaadbare) accu, is geschikt voor veel elektronische apparaten, welke hun energie halen uit de interne accu, zoals smartphones, tablets, audio-players, etc. Als die accu onderweg leeg raakt, heb je een probleem. Zeker als binnenkort het 4G netwerk gaat draaien, zal het voor gebruikers heel frusterend zijn, dat mobiele apparaten er al binnen enkele uren mee ophouden. Met het aankoppelen van de EnerCyber-1 komt er een stoot extra energie beschikbaar om weer verder te bellen, chatten, emailen, etc. Er worden 4 pluggen bijgeleverd voor veel gangbare merken en apparaten. De EnerCyber-1 zelf is binnen 3 uur op te laden via een PC of laptop via de USB-aansluiting.

En dan de tweede functie, namelijk de ingebouwde USB Flash Drive. Deze heeft standaard een geheugencapaciteit van 4 GB. Dus geschikt voor de opslag van een flink aantal documenten, foto’s, muziek, etc. Een USB-stick hoeft niet extra mee onderweg. Via de (uittrekbare) USB-aansluiting kan eenvoudig de PC of laptop kan worden aangekoppeld. Op aanvraag kunnen hogere of lagere geheugenchips worden ingebouwd.

De EnerCyber-1 heeft een fraaie aluminium behuizing en is mooi afgewerkt. Opdruk van een tekst of logo kan via zeefdruk of lasergravure. Al vanaf 25 stuks te leveren, per stuk verpakt in een geschenkdoosje. Er is keuze uit diverse kleuren, maar als basis gelden zilver, donkergrijs en goud. Een ander pluspunt: het formaat is bijzonder compact gehouden (net iets groter als een creditcard!) en daarbij is het gewicht is slecht 35 gram. De EnerCyber-1 is een uniek en superhandig gadget, dat het uitstekend zal doen als relatiegeschenk! Alleen te koop bij Promoland. Bestel nu want de cadeau-maand December komt er snel aan!

Verdere informatie:

Promoland BV

Contact: Jaap de Pagter

Tel. 078-6171716

E-mail: business@promoland.nl

Website: www.promoland.nl