POPULARITEIT ONLINE CADEAUSYSTEMEN GROEIT - PromZ Vak

POPULARITEIT ONLINE CADEAUSYSTEMEN GROEIT

Er komen steeds meer aanbieders van cadeausystemen. Dit zijn systemen waarbij relaties en/of eigen personeel hun relatiegeschenk of eindejaarspakket online kunnen bekijken en bestellen.Tintelingen.nl, Pluimen.nl, Kadoklikken.nl (Novelties) en Present-service.nl (Daneco) zijn inmiddels een aantal van de bekende namen van dergelijke systemen. Recent zijn er weer twee nieuwe op de markt bij gekomen. Dat zijn Chapeau-kado.nl van Jos! Premiums & Gifts en Dankuwel.nl van Ter Brugge Relatiepakketten.

Dankuwel.nl

Dankuwel.nl bestaat uit een waardecheque en informatiefolder, verpakt in een geschenkblik. Met de cheque kan de ontvanger inloggen op de website van Dankuwel. Hier komt hij uit bij vier thema’s: pakketten, geschenken, belevenissen en goede doelen. In elk thema is er de keuze uit verschillende varianten. De cheques zijn verkrijgbaar in vijf waarden, van 15 euro tot 70 euro.

Chapeau-kado

Bij Chapeau-kado krijgt de ontvanger een catalogus, eventueel in luxe verpakking, opgestuurd. In elke catalogus zit een Chapeau-card met een uniek nummer en een inlogcode. Via de inlogcode kan hij op de site zijn cadeau(s) bekijken en uitkiezen. Wie niet online wil, kan ook kiezen en bestellen via de bestelkaart die in de catalogus zit bijgesloten.