PF Concept breidt uit met safety products - PromZ Vak

PF Concept breidt uit met safety products

PF Concept en Oppenhejm & Jansson zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de Europese promotionele productenmarkt. Oppenhejm & Jansson is een Deense fabrikant van een wijde range aan safety en security products voor gebruik in huis en onderweg.

Tot de safety products behoort een groot aantal uiteenlopende artikelen, zoals o.a. customized pleisters, veiligheidskits voor kinderen, in de auto en voor outdoor gebruik, reflecterende hesjes etcetera. PF Concept introduceert de uitbreiding van het assortiment officieel tijdens de Leveranciersdagen, die op woensdag 2 en donderdag 3 september plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht, vertelt Serge Mertens (PF Concept Benelux).

Oppenhejm & Jansson is opgericht in 1979. Het bedrijf was zelf al actief op de business to businessmarkt, maar richt zich nu volledig op retail. Voor de promotionele productenmarkt, die een specifieke kennis en werkwijze vergt, heeft Oppenhejm & Jansson de keuze gemaakt om die markt te laten bewerken door PF Concept als Europese speler in dit segment, licht Mertens toe.

Compliance
Mertens spreekt van een mooie aanvulling, zowel voor de omzet als voor het productassortiment van PF Concept. ‘Oppenhejm & Jansson is een gerenommeerde fabrikant, ook waar het compliance betreft, iets wat in ons vak een steeds grotere rol speelt.’

"With this co-operation, PF Concept is pursuing the strategic goal of building a network of specialised suppliers of creative and attractive products currently not offered by PF Concept or only available as a selection," aldus Ralf Oster (ceo PF Concept). ‘The partnership with O&J is the first of its kind and further co-operations are planned.’