Wie pakt de Giving Cup? - PromZ Vak
Wie pakt de Giving Cup

Wie pakt de Giving Cup?

Op vrijdag 7 juni streden acht teams (Giving Europe, Stravers, Hokra, Greengiving, Maxilia, Pinkcube, Interimage en Portaal) voor de eer en de begeerde Giving beker. Giving Europe organiseerde voor de tweede keer de Giving cup: een voetbaltoernooi en barbecue voor zijn klanten. De sportiviteit kreeg het startsein ondanks de slechte weersvoorspellingen. Uiteindelijk was er geen code geel en zelfs geen gele kaart.

De eerste editie vond plaats in 2017. Toen won het team van Stravers Promotions de finale tegen het Giving Europe team. Dit jaar stonden de twee wederom tegenover elkaar op het veld in de finale; de ultieme rematch! Vanaf de zijlijn werden de spelers door hun collega’s toegejuicht. Met een overwinning van 3 tegen 1 pakte Giving Europe dit jaar de beker. Het team was te gedreven en enthousiast om de winst te laten schieten, ondanks dat het best vreemd is om de beker van je eigen toernooi in de wacht te slepen. Maar er was voor ieder team een beker om mee naar huis te nemen en een goodie-bag met leuke artikelen.

Lekker voetballen en lekker eten zorgt gegarandeerd voor gezelligheid met de juiste spelers en supporters. En die waren er! Team Giving Europe daagt zijn klanten uit om de volgende keer de beker van hen af te pakken!