Overname LoyalTea door markeTEArs - PromZ Vak
Overname LoyalTea door markeTEArs

Overname LoyalTea door markeTEArs

Eind mei jl. zijn het merk, de handelsnaam en alle activiteiten van LoyalTea overgenomen door de markeTEArs.

De voormalige eigenaren en mede-oprichters Bert Pennarts, Arno en Bert Groenendijk hebben (tot en met 2017 in partnership met Giving Europe) het merk LoyalTea een paar jaar terug in de markt gezet. In de markeTEArs hebben ze nu een partij gevonden die met evenveel enthousiasme LoyalTea verder wil uitbouwen, aldus Jurriaan Jansen van LoyalTea.

Theewereld

De markeTEArs voegen het ‘lifestyle merk’ LoyalTea aan hun gamma toe. Sinds maart 2013 zijn de markeTEArs specialist op het gebied van customized thee en private label theeconcepten. “Met onze kennis van thee en ervaring in de theewereld zijn wij in staat om het merk LoyalTea een nog betere marktpositie te bezorgen,” stelt Jansen.
LoyalTea en de markeTEArs blijven allebei volledig zelfstandig opereren en hun eigen identiteit, concept en marktbenadering behouden. Team LoyalTea blijft distributeurs ondersteunen en adviseren bij het aanbieden van thee(accessoires) aan eindklanten voor promotionele toepassingen, als relatiegeschenk en in kerstpakketten. Meer info: LoyalTea, Nieuwkoop, 0172-575437.