Oranje gadgets - Promzvak

Oranje gadgets

PromOranjeLand, onderdeel van Promoland, komt met de ‘PromOranje Juichspreker’. Dit is een oplaadbare mini-luidspreker die MP3-muziek kan laten horen via een geheugenkaartje (SD) of een USB-stick. Ook kan via een audiokabeltje een smartphone worden aangesloten of een koptelefoon worden ingeplugd.

Bij een zeker volume en toonhoogte lichten gekleurde LED-lampjes op en komen tegelijkertijd ook waterstralen omhoog als een mini-fontein. Vooral als de omgeving wat donker is, geeft dit een mooi effect! En niets wordt nat want er zit een waterdicht bassin omheen.

Een ander pluspunt: de Juichspreker heeft een ingebouwde accu, waarbij na het opladen (via een USB-aansluiting) urenlang draadloos kan worden geluisterd (en gekeken) naar muziek met de bijgehorende waterfontein.

De Juichspreker is niet alleen in de kleur oranje leverbaar, maar ook in blauw, rood of groen. Er kan een logo of slogan op worden aangebracht.

ek2012-gadget-juichspreker

Promaction heeft vier voetbalkabouters ontwikkeld: de Juicher, de Knieval, de Buikschuiver en de Wijzer. En natuurlijk ontbreken ook de supporters niet. Deze EK-bouters liggen inmiddels in de ruim 600 filialen van Blokker.

kabouters-ek2012-promaction

De EK2012 App is een uniek give-away voor uw relaties tijdens het EK. Deze app geef namelijk alle benodigde informatie om het EK continu te volgen vanaf de smartphone. Denk hierbij aan speelschema’s, uitslagen en wedstrijd-statistieken. De app toont uw logo en bedrijfsinformatie. De EK2012 App bevat het speelschema, volg Nederland, uitslagen en doelpunten, alle selecties en doelpunten en statistieken.
Verkrijgbaar bij diverse leveranciers van promotionele producten.

ek-2012-app

Meer ideen voor opvallende oranje gadgets vindt u in de PromZ ProductZ Finder.