OASUS: “GEWOON DE MEEST DUURZAME WATERFLES” - PromZ Vak
Oasus bottle - De meest duurzame waterfles (EuroBottle)

OASUS: “GEWOON DE MEEST DUURZAME WATERFLES”

Deze comfortabele, lichtgewicht herbruikbare waterfles is volledig gemaakt van 1 type biobased kunststof en hierdoor besparen wij materiaal en energie. Ook zorgen wij er voor dat door de materiaalkeuze de fles, na veelvuldig gebruik, ook écht gerecycled kan worden.
Door gebruik te maken van biobased grondstof wordt een significante reductie van CO2 uitstoot gerealiseerd in vergelijking tot standaard fossiele grondstof.

Met de verkoop van de Oasus bottle ondersteunen wij het Plastic Bricks Project van Unicef! Ivoorkust heeft namelijk een enorm afvalprobleem. Dagelijks komt ruim 288.000 kilo plastic uit stad Abidjan terecht op stortplaatsen in de armere gemeenschappen. Slechts 5 procent van het plastic wordt verkocht voor recycling, vooral door jongeren en vrouwen. Helaas levert dit hen veel te weinig op. Tegelijkertijd gaan in het West-Afrikaanse land 1,6 miljoen kinderen en jongeren niet naar school. Met Plastic Bricks zorgt UNICEF dat het plastic wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen. Bij de verkoop van 1 Oasus waterfles doneren wij 1% naar het Plastic Bricks project.

Draagt u ook uw steentje bij? Voor meer informatie ga naar www.oasusbottle.com.

Oasus Bottle | info@eurobottle.nl