Nominaties Supplier of the Year 2017 bekend - PromZ Vak

Nominaties Supplier of the Year 2017 bekend

Deze week is bekend gemaakt welke suppliers, in de categorieën generalisten en specialisten, zijn genomineerd voor de awards Supplier of the Year 2017. Deze vakprijzen worden uitgereikt op 6 september tijdens de Night of the PromZ, het feestelijke diner na afloop van de eerste beursdag van De Leveranciersdagen. Dan worden ook de winnaars van prijzen voor de beste full service distributeurs en internetdistributeurs bekend gemaakt.

Er zijn zes suppliers genomineerd in de categorie generalisten. In alfabetische volgorde zijn dat Clipper, Giving Europe, Lensen Toppoint, Mid Ocean Brands, PF Concept en Xindao. In de categorie specialisten zijn er tien nominaties. In alfabetische volgorde zijn dat Araco, Buttonboss Group, BQS Textiles, Intraco Trading, New Wave Textiles, Prodir, PSL Europe, Senator, Texet en The Gift.

De jury die de suppliers nomineerde bestond uit Daniëlle Kaspers (Robitex). Dick Brandwijk (Promo.nl/Brandwijk Kerstpakketten), Edwin Kats (Pinkcube), Miklos Markovits (Interimage), Edwin Bouman (PPP), Karin Schaper (PromZ Vak) en John Swaab (Het Portaal Uitgevers). Zij hanteerden criteria als (marketing)ondersteuning ten behoeve van distributeurs, online prestaties, creativiteit, kennis en advies.
Binnenkort krijgen distributeurs een uitnodiging om hun stem(men) uit te brengen op hun favorieten in beide categorieën. Hun stemmen bepalen mede welke bedrijven de vakprijzen gaan winnen.