NOMINATIE SUPPLIER of the YEAR 2011: SENATOR BENELUX - PromZ Vak

NOMINATIE SUPPLIER of the YEAR 2011: SENATOR BENELUX

Een echte specialist op het erepodium van deze voor de branche zo belangrijke vakprijs! Een mooi statement, aldus de vakjury. Want specialisten zijn voor distributeurs van groot belang.

Er lijkt momenteel een ontwikkeling gaande die generalisme boven specialisme zet. Generalisten kruipen qua assortiment naar elkaar toe – specialisten verbreden hun assortiment met productgroepen die ze voorheen niet voerden. Moeten we ervoor waken dat het aanbod van suppliers (te) uniform wordt?

 

Senator is de schoenmaker die bij zijn leest blijft. Het bedrijf blijft zijn roots trouw – en wordt alleen maar beter in zijn specialisme. Een ontwikkeling die het vak en de vakjury toejuichen.

 

Op vele fronten wordt Senator een ‘topper’ genoemd. Goede en mooie producten. Iedere order is er één: distributeurs zijn bij Senator geen nummers, maar klanten die geholpen en ondersteund worden op een persoonlijke manier. Senator is zeer klantgericht en klantvriendelijk.

 

De mensen achter Senator beschikken over een grote dosis vakkennis. Het vak looft Senator om zijn kwaliteit en creativiteit, niet in de laatste plaats waar het de ondersteunende tools voor de tussenhandel betreft.

 

Last but not least is Senator een koploper op het gebied van sustainability. In zijn processen en productiestromen in relatie tot duurzaamheid is Senator een voorbeeld voor het vak.

 

Redenen te over om Senator Benelux te onderscheiden met een nominatie voor de vakprijs Supplier of the Year 2011.

Belangrijke criteria voor het toekennen van de award zijn:
 

  • Assortiment
  • Betrouwbaarheid
  • Communicatie & Presentatie
  • Vakkennis
  • Ondersteuning van het handelskanaal
  • Vernieuwing & Innovatie
  • Voorbeeldfunctie voor de promotionele productenbranche