NIEUWSTE AANBOD RELATIEGESCHENKEN OP RELATIEZ 2006 - PromZ Vak

NIEUWSTE AANBOD RELATIEGESCHENKEN OP RELATIEZ 2006

Het Portaal Uitgevers (o.a. uitgever van PromZ Magazine) organiseert dit jaar voor de tweede maal de beurs RelatieZ, de exclusieve vakbeurs voor relatiegeschenken en eindejaarspakketten. RelatieZ vindt plaats op 13 en 14 september in de Jaarbeurs in Utrecht.September, zo is uit onderzoek gebleken, is de maand waarin men inspiratie wil opdoen op het gebeid van relatiegeschenken. Vanaf half september is er ook nog voldoende tijd om producten te customizen of custom made te laten produceren om ze tegen het einde van het jaar geleverd te kunnen krijgen.

De exposanten op RelatieZ zijn leveranciers die volledig zijn gespecialiseerd in relatie- en eindejaarsgeschenken. Het aanbod van de exposanten wordt gegroepeerd op basis van negen thema’s. Zo wordt het maximum aan overzichtelijkheid gecreëerd en wordt het de bezoeker makkelijk gemaakt om de producten binnen een thema met elkaar te vergelijken. Ieder thema wordt aangekleed in een eigen sfeer met een eigen look & feel.

RelatieZ is alleen toegankelijk voor decision makers van grote(re) ondernemingen die zich professioneel bezighouden met de inkoop van relatie- en eindejaarsgeschenken. Zij kunnen gratis de beurs bezoeken als ze zich voor-registreren via www.relatiez.nl. Als het maximaal aantal bezoekers (2000) zich heeft aangemeld, wordt deze speciale registratiesite gesloten.