NIEUWE VAKBEURS RELATIEZ - Promzvak

NIEUWE VAKBEURS RELATIEZ

Het Portaal Uitgevers organiseert half september in de Jaarbeurs Utrecht de nieuwe, exclusieve vakbeurs RelatieZ, dé beurs voor relatiegeschenken.RelatieZ is alleen toegankelijk voor decision makers van de grotere ondernemingen die zich professioneel bezig houden met de inkoop van relatie- en eindejaarsgeschenken.

Exclusiviteit

RelatieZ is uitsluitend gericht op relatie- en geschenkpakketten en onderscheidt zich van andere beurzen door zijn bijzondere opzet, die volledig is gedacht vanuit de bezoeker. Het aanbod wordt gegroepeerd op basis van thema’s zoals vrije tijd, lederwaren & reisartikelen, geschenkpakketten en food & drink. Zo wordt het maximum aan overzichtelijkheid gecreëerd dat het de bezoeker mogelijk maakt de producten binnen een thema met elkaar te vergelijken. Om de exclusiviteit te waarborgen kunnen maximaal vier exposanten per productsoort deelnemen. Ieder thema wordt aangekleed in een eigen sfeer met een eigen look & feel.”

Toegang

RelatieZ wordt gehouden op woensdag 14 en donderdag 15 september in de Expozaal van het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Toegang is alleen mogelijk op uitnodiging (er worden aan de kassa dus geen entreekaarten verkocht). Vraag uw leverancier van relatiegeschenken of hij deelneemt aan RelatieZ, of kijk op www.relatiez.nl

De thema’s op RelatieZ zijn:

Interieur en huishoudelijk

Kantoor en computer

Kleding en kledingaccessoires

Vrije tijd

Sport-, spel en outdoor

Lederwaren en reisartikelen

Kunst

Persoonlijke verzorging

Uurwerken en sieraden

Food & Drink

Geschenkpakketten

Cadeaubonnen en incentives