Nieuwe producten op Haptica en BAPP Networking day - Promzvak

Nieuwe producten op Haptica en BAPP Networking day

Natuurlijk gaan ook wij naar beurzen met de gedachte iets nieuws te kunnen ontdekken. En elke keer zie je minimaal 20 nieuwe producten, waarvan je denkt “die zijn leuk, handig of onderscheidend”.  We hebben er nu 3 uitgekozen, die op zich niet heel nieuw zijn, maar wel een doorvertaling van een bestaand product, dat op bepaalde punten sterk verbeterd is. We beginnen met een telefoonhouder en tevens draadloze oplader en schermreiniger ineen, die we tegenkwamen in Duitsland. Een soort mini fatboy, maar dan voor je telefoon. Echt een leuk promotioneel product, dat je graag op je (thuiswerk) bureau hebt staan. Leverancier is Agomax.

Ook uit Duitsland, maar gezien op de BAPP networking day in België is de laser afstandmeter van Meterex. Zelfs de grootste klus kluns wordt hebberig van een dergelijk promotioneel product dat met 1 druk op de knop de afstand meet tot een maximum van 30 meter. Een de uitgebreidere versie kan tevens vierkante meters en kubieke meters in een ruimte meten. Het product komt in een mooie geschenkdoos en is te laser graveren met eigen logo.

Tot slot pennenfabrikant Prodir, die met een enorme innovatie komt: De QS40 True Biotic. Een pen die behalve de veer en het (loodvrije) inktpatroon, volledig bestaat uit biopolymers (PHAs), Dus zo’n  80% van de pen is volledig afbreekbaar door de natuur. En de pen heeft een mooi design. Kortom, een echte vernieuwing in pennenland.