Nieuwe opzet PromZ Event - PromZ Vak

Nieuwe opzet PromZ Event

PromZ Event volgt het succes van RelatieZ. Door RelatieZ van twee naar een dag terug te brengen, waren standhouders goedkoper uit en kregen ze meer waar voor hun geld. Want hetzelfde aantal bezoekers dat normaal in twee dagen naar de beurs kwam, bezocht RelatieZ nu in één dag. PromZ Event gaat dit jaar nu terug van drie naar twee dagen.

Organisator Het Portaal verwacht dat hetzelfde aantal bezoekers – en dat zijn er ruim 6000 – nu in twee dagen naar PromZ Event gaat komen.
Bezoekers (directies, marketeers, inkopers etc. uit het bedrijfsleven) komen vooral om nieuwe promotionele producten te ontdekken en om inspiratie op te doen. Een groot aantal bezoekers, blijkt uit eerdere onderzoeken, oriënteert zich op PromZ Event ook op mogelijke nieuwe leveranciers.
Philip Lasance van Het Portaal: ‘Daar is een beurs ook voor. Daarom is deelnemen aan PromZ Event ook zo’n snelle en effectieve manier om new business binnen te halen.’

Voordeliger tarieven
PromZ Event 2014 vindt plaats op woensdag 2 en donderdag 3 april, in de Jaarbeurs Utrecht. Omdat de beurs nu een dag korter is, heeft de organisator minder kosten. ‘Dat betekent voordeliger tarieven voor de exposanten. Vanaf 1230 euro all in bent u al standhouder op de grootste beurs van de Benelux op uw vakgebied,’ aldus Lasance.

Voor meer informatie en het reserveren van een stand: Philip Lasance & Meryem Karakus, tel. 075-6475747 of email philip.lasance@hetportaal.com / meryem.karakus@hetportaal.com