Nieuwe merken van Easy Orange - PromZ Vak
Nieuwe merken van Easy Orange

Nieuwe merken van Easy Orange

De nieuwe focus van Easy Orange ligt op onderscheidende kwalitatief hoogwaardige producten van Hollandse bodem. Functionele producten, met waar mogelijk extra aandacht voor mens en milieu.

Doel is deze Orange-producten wereldwijd succesvol te vermarkten in de promotionele business door voorwaarden te creëren die de producten aantrekkelijk maken voor de distributeurs.
Onlangs is Easy Orange de wereldwijde samenwerking overeengekomen met twee nieuwe productlijnen die hieraan voldoen. Het gaat om ScrewMagnet en Retulp.

Slim en functioneel

ScrewMagnet is een slim en functioneel product om onderdelen en tools handig en snel toegankelijk op het lichaam te kunnen dragen. Eigenlijk heel simpel: een sterke magneet die je aan je riem klemt. Een Hollandse uitvinding met een hoge promotionele waarde omdat er een groot drukvlak beschikbaar is voor logos of andere uitingen. ScrewMagnet is ook al een succes in de retail. Easy Orange verzorgt nu de verkoop in de promotionele productenbranche wereldwijd. Zie voor details www.screwmagnet.com

Waterflessen

Retulp is een lijn waterflessen en bidons met een hoge maatschappelijk verantwoorde toegevoegde waarde. In samenwerking met Made Blue zorgen zij er namelijk voor dat voor elke verkochte Retulp fles 1000 maal de inhoud aan schoon drinkwater beschikbaar komt in een ontwikkelingsland. Daarnaast ondersteunt Retulp ook nog diverse andere milieu organisaties. Zie www.retulp.nl Meer info: www.easyorange.nl