Nieuwe mensen bij Uniform Brands en Lensen Toppoint - Promzvak

Nieuwe mensen bij Uniform Brands en Lensen Toppoint

Uniform Brands Europe heeft groeiplannen en mede daarom zijn salesteam uitgebreid met Mike Seggelinck. Jill Pans is in dienst getreden van Lensen Toppoint, speciaal voor de Belgische markt.

Uniform Brands Europe, met merken als Orcon WorkWear, Haen Medisch en Horeca, Regatta Professional en Result clothing, heeft voor de komende jaren een flinke groeiambitie op de agenda staan. Met deze ambities wil UBE het marktaandeel van Result en Regatta vergroten. Om de strategie in te vullen wordt o.a. het salesteam uitgebreid met Mike Seggelinck, die voor de merken Regatta Professional en Result clothing de markt in gaat. Uniform Brands is al jaren de officiële importeur van deze twee merken in Nederland. Seggelinck was al in dienst van Uniform Brands als medewerker binnendienst.

Lensen Toppoint heeft het sales team uitgebreid met Jill Pans. Hiervoor was ze werkzaam in de retail. Pans is vooral aangetrokken als vertegenwoordigster op de Belgische markt. Nieuwe producten bij Lensen Toppoint zijn USB flash drives en powerbanks.