Nieuwe internetgroothandel Easy Orange levert Senz en Dopper - PromZ Vak

Nieuwe internetgroothandel Easy Orange levert Senz en Dopper

De nieuwe internetgroothandel Easy Orange is vanaf heden een van de partijen die Dopper-drinkflessen en Senz-stormparaplu’s aan distributeurs van promotionele artikelen mag leveren. Na registratie bij Easy Orange ontvangen distributeurs speciale prijzen en voordelen. Easy Orange is een initiatief van Marco Horneman, André Noordwijk en Richard Benesti.

‘De afgelopen periode hebben zowel Senz als Dopper een aanpassing aangebracht in hun distributiebeleid, waardoor het voor veel distributeurs niet mogelijk is om de artikelen bij die leveranciers rechtstreeks in te kopen. Easy Orange heeft een klantenportaal ontwikkeld om dat probleem te ondervangen,’ aldus Noordwijk.

Wederverkopers
‘Verder heeft Easy Orange verschillende voordelen ontwikkeld ten opzichte van rechtstreeks inkopen bij Dopper. Door te leveren uit eigen voorraad kunnen bestellingen van Dopper drinkflessen op dezelfde dag (tot 15:00 uur) verzonden worden. Easy Orange hanteert geen minimale afname. De prijsstelling is speciaal gericht op wederverkopers en enkel na in te loggen zichtbaar,’ licht Noordwijk verder toe.

André Noordwijk, Marco Horneman en Richard Benesti zijn de co-founders en het managementteam van Easy Orange, dat separaat functioneert van BeGlobal Promotions, het bedrijf van Noordwijk en Horneman. De komende jaren verwacht Easy Orange, dat zich presenteerde op de onlangs gehouden Leveranciersdagen, meer merken en producten te kunnen leveren uit eigen voorraad.