Nieuw! Zachte Hamamdoeken 'Clean Ocean' - PromZ Vak
Bosscher International Nieuw! Zachte Hamamdoeken 'Clean Ocean' website

Nieuw! Zachte Hamamdoeken ‘Clean Ocean’

Je voelt het direct als je het beetpakt. Onze hamamdoeken en strandlakens worden gemaakt van duurzame en zachte materialen in fabrieken in Turkije en Spanje. We gaan persoonlijk bij ze langs en controleren de kwaliteit, het gevoel op de huid en natuurlijk het productieproces.

Bij Bosscher International maken we in no-time een gepersonaliseerd ontwerp op maat in Europa:

  • De hamamdoeken zijn volledig te personaliseren vanaf 500 stuks.
  • De strandlakens zijn volledig te personaliseren vanaf 250 stuks.

Hamamdoeken  

Hamamdoeken zijn licht (zelfs als ze nat zijn!) en ideaal voor in de sauna of voor op het strand. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren, patronen. Ze kunnen gemaakt worden van gerecycled PET flessen (RPET) afkomstig uit de oceaan ‘Clean Ocean Towel’ en  rPET in combinatie met gerecycled katoen. Er zijn verschillende formaten mogelijk van bv 70x140cm / 95x150cm / 100x170cm. De hamamdoeken zijn standaard wit + 1 extra kleur. Uiteraard een banderole van recyclede papier is een mooie verpakkingsoptie.

Strandlakens voor de zomer 

Een groot en zacht badlaken is comfortabel om op te liggen en in vele maten beschikbaar. Geweven met een jacquard weeftechniek en twee verschillende kleuren garens, kun je elke huisstijl maken. Andere opties zijn een velours handdoek, een handdoek met een border en een jacquard relief optie. De strandlakens zijn volledig te personaliseren vanaf 250 stuks.

Formaten standaard van 100 x 160 cm t/m 100×190 cm en van 400 tot 500 gsm. Alle andere afmetingen op aanvraag.

Bekijk hier alle mogelijkheden van de hamamdoeken en de strandlakens op Bosscher International