Nieuw 'Lost & Found' concept van Promodeluxe - PromZ Vak

Nieuw ‘Lost & Found’ concept van Promodeluxe

Promodeluxe introduceert op PromZ Event 2013 ReturnMoi-tags op de business to business markt.

ReturnMoi is een bedrijf in mobiele ‘Lost & Found’-labels waarmee verloren voorwerpen weer in handen komen van de rechtmatige eigenaar. De labels moeten worden bevestigd aan bijvoorbeeld sleutels, bagage, telefoons, laptops, brillenkokers en sportartikelen. De eigenaar activeert het label op de bijbehorende website. De vinder meldt het gevonden voorwerp op de aangegeven website en een koerier haalt het op en brengt het kosteloos bij de rechtmatige eigenaar. De vinder krijgt als beloning een waardebon.

Vele toepassingen

Thijs Dijksma (ReturnMoi) over de toepassingen: ‘Een bedrijf kan de labels cadeau doen aan klanten of toekomstige klanten, bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuw abonnement, bij verlenging van een abonnement, bij een mailing, als blijk van waardering of bij een beurs. Door het unieke activeringsysteem kunnen bedrijven waardevolle informatie verzamelen zoals sales leads en marktinformatie. Daarnaast genereert het extra website verkeer op de eigen webpagina.’

Iedere bezoeker kan tijdens PromZ Event, dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 maart in de Jaarbeurs Utrecht, een ReturnMoi-tag ophalen in de stand van Promodeluxe, nummer 1324. Het label kan daar direct online worden geactiveerd.