Nieuw jasje voor Computerbon - PromZ Vak

Nieuw jasje voor Computerbon

De Computerbon B.V. maakt bekend dat haar product de Computerbon een nieuwe naamheeft gekregen en in een nieuw eurojasje is gestoken.

Vanaf heden is de nieuwenaam voor het veelzijdige multimediacadeau de ComputerTelefoonbon. De bon is momenteel inwisselbaar bij meer dan 1200 winkels in Nederland. Het aantal inwisselpunten voor de ComputerTelefoonbon groeit gestaag.

DeComputerTelefoonbon is een cadeaubon voor multimediaproducten en is in coupuresverkrijgbaar van 5, 10, 20 en 50 euro. De bon is te koop bijdiverse grote computerketens, boekwinkels en telefoonwinkels, die te vinden zijnop www.computertelefoonbon.nl.De bon is ook rechtstreeks te bestellen via de website van De Computerbon B.V.. Zowel consumenten als bedrijven hebben met de ComputerTelefoonbon een nuttigcadeau in handen.

De ComputerTelefoonbon is het passende antwoord op de altijdterugkerende vraag wat men moet geven aan iemand die een cadeau verdient.Bedrijven kunnen de ComputerTelefoonbon bijvoorbeeld gebruiken alsrelatiegeschenk, als onderdeel van een PC-privé-project of als cadeau aan haarmedewerkers. Voor consumenten is het een veelzijdig geschenk om te geven en tekrijgen.  Met de ComputerTelefoonbonkan de consument vele multimediaproducten kopen, zoals computeraccessoires,randapparatuur, games, beltegoedkaarten, CD's, DVD's, cartridges, headsets,vakliteratuur, telefoonaccessoires, PDA's, mobiele telefoons en spelcomputers.