NIEUW: de IMPACT-collectie levert het bewijs - PromZ Vak

NIEUW: de IMPACT-collectie levert het bewijs

Start met de verkoop van het ware verhaal van duurzaamheid met echt gerecycled PET en katoen met gevalideerde impactclaims. Met de IMPACT-collectie kan dit gegarandeerd.

HET EINDE VAN DE GREENWASHING

Vertrouwt u alle duurzame claims?
Wij geloven dat duurzaamheid begint met transparantie. Met onze nieuwe IMPACT-collectie willen we een einde maken aan greenwashing en het ware verhaal over duurzaamheid vertellen. Wij geloven dat traceerbaarheid en duurzaamheid nauw met elkaar verbonden zijn. Als marktpioniers maken we de weg vrij voor de rest van de industrie. De IMPACT-collectie is een productlijn die een impact wil hebben op het gebruik van water.

Waarom willen we impact hebben op het gebruik van water?
Water is een wereldwijd probleem, van het smelten van het noordpoolgebied tot aan de droogte en de gevolgen zijn overal ter wereld te vinden. In 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met zogenaamde ‘waterstress’; het moeten omgaan met een gebrek aan voldoende en gebruiksklaar water. Water is een zeer tastbaar onderwerp.

Hoe kunnen we een positief effect hebben op het besparen van water?
Door gebruik te maken van gerecyclede polyesters en katoen. Bij het gebruik van deze gerecyclede materialen besparen we duizenden liters water. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat we echt gebruik

maken van gerecyclede materialen en onze waterbesparingsclaims valideren?Met AWARE™ garanderen we de echt gebruikte gerecyclede stoffen en de waterbesparingsclaim. AWARE™ is een virtueel onderdeel dat duurzame inhoud in een eindproduct verifieert door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain ketentechnologie.
Durft u te garanderen dat uw eindproduct echt gemaakt is van echt gerecycled materiaal.

Met de IMPACT-collectie kan dat!
Bekijk de complete IMPACT COLLECTIE in onze webshop

Meer informatie over de collectie op
www.theimpactcollection.org