Nieuw assortiment: fles met moderne matte finish - PromZ Vak
Nieuw assortiment fles met moderne matte finish

Nieuw assortiment: fles met moderne matte finish

Nieuw in het Impression assortiment: fles met moderne matte finish

Bedruk met uw logo en maak impact

De 9305 is een aluminium fles met een zwart matte finish. In combinatie met de gekleurde transparante PS dop met bijpassende siliconen band geeft dit een moderne uitstraling. Met een inhoud van 650 ml is het een handige fles om te gebruiken op het werk of om mee te nemen onderweg. Door de sterke uitstraling van de fles valt hij op tussen alle andere flessen. Bedruk de fles met uw logo en maak impact. Past de super moderne uitstraling niet bij u? Geen probleem. De fles is ook beschikbaar in het glanzend wit met gekleurde dop (item 9303).

Bereik uw klanten thuis

Giveaways uitdelen is lastig in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Wij hebben de oplossing. Met onze Delivery Forward Service is het nu mogelijk om giveaways naar individuele adressen te sturen. Zo behoudt u op een veilige manier contact met uw klanten, zakenrelaties en werknemers. U ontvangt één factuur, maar wij zorgen ervoor dat de giveaways bij iedereen thuis bezorgd worden. Vraag uw accountmanager naar alle mogelijkheden van Delivery Forward.

Makkelijk vandaag besteld:

Bekijk nu het Impression assortiment op www.impression-catalogue.com en personaliseer de producten met uw bedrijfslogo voor maximale promotionele impact.

Giving Europe

www.impression-catalogue.com | +31(0) 344 640 500 | contact@givingeurope.com