Nieuw: Alledaags Geluk - PromZ Vak
Nieuw Alledaags Geluk

Nieuw: Alledaags Geluk

Een jaar geleden kwam Alledaags Geluk op de markt, een onderneming die zich met promotionele producten en eindejaarsgeschenken o.a. richt op distributeurs. Alledaags Geluk is een initiatief van Petra Onverwacht en Brigitte Joosten.

Motto van de twee oprichtsters is dat zij geloven dat alledaags geluk is weggelegd voor iedereen, omdat het grote geluk juist in de kleine dingen zit. Ze ontwikkelen producten om mensen met een andere blik naar het leven van alledag te laten kijken, en zo de wereld een beetje mooier te maken.

Nagenieten

Tot het assortiment behoren onder meer de Doordeweek kalender: een weekkalender met elke week een inspirerende vraag, een uitdagende opdracht en een mooi geluksmoment, Aantafel: 80 gezellige vragen en opdrachten over eten en drinken, Tussendoor: 50 kaartjes om iemand mee te verrassen (complimenten, tegoedbonnen, invulkaartjes, op het kussen-kaartjes), Nagenieten: 25 Vragen voor een positieve terugblik op de dag en Champagne thee. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Meer info: www.alledaagsgeluk.nl