Netwerken doe je op De Leveranciersdagen 2016! - PromZ Vak

Netwerken doe je op De Leveranciersdagen 2016!

Schrijf je in voor de vakbeurs De leveranciersdagen 2016. Iedereen is er. The place to be voor iedereen die werkzaam is in de promotionele productenbranche.
 

• De Leveranciersdagen vinden plaats op 7 & 8 september, Hal 5, Jaarbeurs Utrecht.

• Ontmoet 120+ standhouders uit Nederland en 8 andere Europese landen.

Bezoek gratis seminars, o.a. over ontwikkelingen en veranderingen in de supply chain, over wie welke verantwoordelijkheid draagt inzake productcompliance, over social media en cybercrime, en een training over inkoop/verkoop.

• Kom netwerken op de beursvloer, de PPP-borrel, en de Night of the PromZ, hét vakfeest van onze industrie. Een feestelijk wining- en diningevent na afloop van de eerste beursdag. De Night of the PromZ, waar de vakprijzen voor beste suppliers en distributeurs worden uitgereikt, wordt bijgewoond door zo’n 400 vakgenoten.

• De Night of the PromZ wordt georganiseerd door Het Portaal/PromZ Vak, en mede mogelijk gemaakt door Araco International, Badge4U, Buttonboss, Giving Europe, ID Identity, MOB, PF Concept, PPP, PSI, Promotion4U, Texet Benelux en Xindao.

• Kijk voor alle informatie, tickets voor de beurs, voor de Night of the PromZ, aanmelden voor de seminars, overzicht van standhouders, etc. op www.deleveranciersdagen.nl en ga naar het registratieformulier.

• De Leveranciersdagen is een initiatief van Het Portaal Uitgevers. Ze worden georganiseerd door Het Portaal, in samenwerking met branchevereniging PPP.