NET VAN DE LOPENDE BAND! - PromZ Vak

NET VAN DE LOPENDE BAND!

SNEAK PREVIEW: NET VAN DE LOPENDE BAND! Deze mooie wagen komt nét van de lopende band gereden… En zal voor het eerst gepresenteerd worden tijdens de PSI volgende maand in Düsseldorf. Maar wij geven u NU AL een kijkje onder de motorkap!

De allereerste Volkswagen Transporter, type T1 werd voor het eerst geproduceerd op 8 maart 1950. In de jaren daarna werd het busje steeds populairder, voornamelijk omdat het veel ruimte bood aan personen en spullen. Ondertussen zijn er, na de T1, meerdere modellen uitgebracht en kunt u tegenwoordig een T5 bestellen met de laatste technische ontwikkelingen. Maar de T1 blijft het bekende boegbeeld voor het Volkswagen Transporter busje!

TROIKA Duitsland heeft daarom ook nieuw leven geblazen in dat boegbeeld en er een uniek geschenk van gemaakt. Een multifunctioneel bureau accessoire, zoals men van het merk gewend is. Voldoende vakjes voor schrijfgerei, magneet voor paperclips, verzwaard als presse-papier en met frictie-motor. En zoals iedere presse-papier van TROIKA, het voertuig staat perfect op iedere werkplaats!

Op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013 is TROIKA aanwezig op de PSI in Düsseldorf met een stand van maar liefst 120 m2. Daar presenteert zij alle noviteiten voor komend jaar, waaronder dit geschenk. Bezoek de stand 11D76 en laat u inspireren voor 2013.

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl