Nanostopper van de CadeauMakelaar - PromZ Vak
Nanostopper van de CadeauMakelaar

Nanostopper van de CadeauMakelaar

Vanwege 15 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche, een tweede crisis op komst, de eeuwige drang om te blijven bewegen en in oplossingen en kansen te denken is ViveleDon uit Papendrecht een nieuw initiatief gestart onder de naam CadeauMakelaar BV.

Het woord zegt het eigenlijk al: een Makelaar van Cadeautjes. Een makelaar die speurt, bemiddelt, organiseert en verbindt! Wij zoeken wereldwijd naar originele geschenken, die niet door de welbekende catalogus – leveranciers worden geleverd.

Oog voor detail, conceptueel denken, communiceren in symbolieken, inspelen op trends, “wakker’ zijn en de eeuwige drang om te onderscheiden hebben geresulteerd in de meest innovatieve, creatieve en succesvolle geschenkideeën en producten.

Daarnaast heeft de CadeauMakelaar veel kennis en expertise op het gebied van kunst en kunstzinnige geschenken. We hebben in de afgelopen 15 jaar een vertrouwd netwerk opgebouwd van kunstenaars en leveranciers die de meest geweldige kunstzinnige relatiegeschenken kunnen creëren. Denk daarbij aan sculpturen in materialen als brons, brons-legering en polyresin. Of het nu om een mooie gouden maatwerk reversspeld gaat of een groot RVS object van 2 meter voor de inrichting van een bedrijfsentree…alles is mogelijk!

Een van onze producten die de CadeauMakelaar graag willen delen is de Nanostopper. Met dir product vacumeer je glazen potten, wijnflessen en ziplock zakken. Met de Nanostopper verwijder je de zuurstof uit een pot. Hierdoor wordt oxidatie vertraagd en zal de inhoud vers blijven en de smaak behouden. Hierdoor hou je voedsel langer vers en kun je in bulk kopen. Verdeel grote hoeveelheden in kleine porties, portioneer maaltijden of maak verse snacks vooruit.