MOB deelt cadeautjes uit! - PromZ Vak

MOB deelt cadeautjes uit!

De feestdagen komen eraan en dat is voor MOB (Midocean Brands) aanleiding om cadeautjes te geven aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. MOB rekent hierbij op de steun van distributeurs.

Distributeurs kunnen cadeautjes (laten) afgeven bij MOB in Barneveld. Alle cadeautjes voor kinderen tot 15 jaar zijn welkom, de enige vereiste is dat het nieuw is, laat MOB weten. Ook heeft MOB speciaal voor dit doel een aantal van zijn producten geselecteerd, die distributeurs voor de helft van de normale prijs kunnen aanschaffen om cadeau te doen aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. Alle cadeautjes worden verzameld in de showroom en op vrijdag 27 november om 17 uur overhandigd aan de stichting. Meer inlichtingen (ook voor wie aanwezig wil zijn bij de overhandiging) zijn verkrijgbaar bij uw contactpersoon bij MOB.

Langer bereikbaar
Net als vorig jaar is MOB rond deze voor distributeurs drukke tijd ook langer bereikbaar. De hele maand november van 8 tot 18 uur en van 23 tot en met 26 november tot 22 uur. In die week is MOB ook 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.