Mid Ocean Brands zet compliance documenten online - Promzvak

Mid Ocean Brands zet compliance documenten online

Mid Ocean Brands heeft de testrapporten, certificaten en conformiteitsverklaringen (DoC’s) van zijn producten nu online beschikbaar. Alle documenten kunnen worden gedownload op de productpagina’s in de webshop, zodat distributeurs ze weer kunnen doorsturen naar hun eindklanten.

‘Dat onze producten voldoen aan alle regels is niet nieuw, wij hebben daar al jaren een gespecialiseerd team voor en we hebben dit sterk geïntegreerd in onze (inkoop)processen. Wat wel nieuw is, is dat we de noodzaak erkennen van klanten om alle relevante documenten direct beschikbaar te hebben en we deze nu online in onze webshop hebben toegevoegd, zodat al onze klanten er gemakkelijk bij kunnen,’ aldus Patricia Varela, Portfolio Director bij MOB.

Transparantie
Mid Ocean Brands stelt hiermee een grote stap te zetten op het gebied van transparantie. Varela: ‘Wij vinden compliance extreem belangrijk en denken dat distributeurs deze mening delen. Eindklanten, daarentegen, zijn nog niet altijd overtuigd van de toegevoegde waarde van een strikte naleving van de regels voor de promotionele sector. Wij hopen dat het delen van alle documenten met onze klanten hen helpt om het belang hiervan over te dragen aan hun eigen klanten.’