Met PromZ naar de PSI 2018 - PromZ Vak

Met PromZ naar de PSI 2018

Distributeurs kunnen met PromZ kosteloos naar de komende PSI, die plaatsvindt van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 januari 2018 in Düsseldorf. Ook is PromZ daar weer aanwezig met het PromZ Pavilion en de fameuze, oer-Hollandse PromZ kroeg voor koffie, thee, wijn, bier en bitterballen!

Om de PSI 2018 kosteloos te kunnen bezoeken, kunt u op de registratiesite van de PSI gebruik maken van de volgende code: fyx3-nrs6-88z3-otcb.

Suppliers die nog een plek willen in het PromZ Pavilion op de PSI moeten zich snel opgeven, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. De bedrijven die zich inmiddels al hebben aangemeld voor deelname aan het PromZ Pavilion, waar Hollandse en Belgische suppliers bij elkaar staan nabij de PromZ kroeg, zijn o.a. BQS, BrandCharger Worldwide, BusinessBall, Custom Cufflinks, Euronatal, Xapron, Hypon, JBL, Kroma Nederland, MarkeTEArs, Mini BeachFlag, Micthgolf, Moods and the City, Njoy the Music, SOXS, I. Arbeid Uurwerken, PowerCubes, Promidata, Tiflo, en Zippo.
Meer info: Meryem Lasance-Karakus, tel. 075-6475747.

Geen PSI-member? Schrijf dan in voor een gratis 'Partner Package' ontvang na bevestiging de logingegevens van de PSI om vervolgens in te kunnen loggen voor het gebruiken van de vouchercode. 

Login of maak account aan
2. Kies 'Ticketshop'
3. Kies: Redeem Voucher
4. Gebruik code: fyx3-nrs6-88z3-otcb