Met PPP de boot in; Masterclass op cruiseschip - PromZ Vak

Met PPP de boot in; Masterclass op cruiseschip

Het Platform Promotional Products organiseert medio maart de masterclass ‘Volle kracht vooruit’ aan boord van een cruiseschip dat 13 maart vertrekt vanuit Dordrecht via Willemstad naar Antwerpen en 15 maart weer aanlegt terug in Dordrecht.

Met ‘Volle kracht vooruit’ wil het PPP vakgenoten in twee dagen een grote dosis optimisme, inspiratie en informatie meegeven voor het jaar 2014. Netwerken staat uiteraard ook op het programma.

Groeien in crisis
Donderdag 13 maart om 18 uur is de ontvangst met een borrel & buffet en een lezing van Bert Slurink van Bunkerstations Slurink. Deze succesvolle ondernemer, met een positie in de Quote 500-lijst, vertelt hoe hij in de crisis groei heeft kunnen boeken. Na zijn optreden gaat de bar op het cruiseschip pas dicht om 24.00 uur…

Captain’s dinner
Na het ontbijt op vrijdag 14 maart houdt coach en counselor Arie de Rover zijn peptalk. Na de lunch is het woord aan Jochem Klijn van het bedrijf Netwerken.nl. Klijn is o.a. elke week te zien op RTL7 in het programma 2getbusiness. Zijn onderwerp betreft hoe u kunt stoppen met verkopen en kunt beginnen met gekocht worden. Daarna komt Klijn met een aantal discussiepunten. Om 16.00 uur is er een rondleiding door de haven van Antwerpen en volgen een captain’s dinner, cabaret en afterparty. Het uitschepen staat op zaterdag 15 maart om 10.00 uur.

‘Volle kracht vooruit’ (ondersteund door PromZ Vak) is bedoeld voor directeuren/managers van bedrijven in de promotionele productenbranche. De kosten bedragen € 495 voor PPP-leden en € 695 voor niet-leden op basis van twee personen op één kamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer komt op € 75,- p.p.

Meld u zsm aan via www.ppp-online.nl