Met NXT Gen naar Toppoint Polen - Promzvak

Met NXT Gen naar Toppoint Polen

Met onze Next Generation ‘club’ reizen wij van 24 t/m 27 juni op uitnodiging van Toppoint BV. naar Zielona Gora, in Polen. Dit met als doel alles te leren over veredeling en te netwerken. Een studiereis dus voor jonge, leergierige vakgenoten. Er kunnen maximaal 11 personen mee en vol=vol.

Nxt Gen
NXT Gen spreekt met jonge vakgenoten in de promotionele productenbranche. We vragen wie ze zijn, wat ze bezig houdt, waar ze enthousiast van worden en hoe ze de toekomst zien. Een club over de kijk van de nieuwe generatie op de wereld van promotionele producten, waar we een gezicht geven aan de toekomst van de branche.

Bij deze club moet je zijn als frisse young professional in de promotionele producten branche. We zijn groep mensen die streeft naar verbinding van de nieuwe generatie onder elkaar.

We zoeken distributeurs die willen netwerken met andere youngsters uit onze branche, willen leren over de sector door middel van events, die de shine willen pakken met onze iconische raketspeld en memorabele reisjes en gezellige borrels willen meepakken. We hebben wel een paar “kleine regeltjes”.

De kleine regeltjes:

  • Je bent tussen de 18 en 33 jaar
  • Je bent werkzaam in de promotionele producten branche
  • Je wilt nieuwe, jonge mensen leren kennen die ook werkzaam zijn in deze wereld
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig, ambitieus en praat met passie over je vak
  • Je hebt zelfspot

Programma: 

Maandag 24 juni wordt er in de loop van de middag verzameld bij Toppoint B.V. Na ontvangst volgt een presentatie over Toppoint en een rondleiding in het hoofdkantoor in Hengelo en productie uitleg van de collecties. We overnachten in de buurt van Hengelo met ’s Avonds een gezamenlijk diner.

Dinsdag 25 juni vertrekken we in de ochtend per trein vanuit Hengelo richting Zielona Gora in Polen. We zullen daar in de middag aankomen en ’s Avonds weer gezamenlijk eten.

Woensdag 26 juni worden we om 9 uur ontvangen bij Toppoint Polska en daarna starten we in kleine groepjes een uitgebreide rondleiding langs alle afdelingen binnen het bedrijf. ’s Middags gaan kleine groepjes zelf  ontwerpen en produceren. Daarna is er nog voldoende tijd om de stad te bezichtigen. ’s Avonds is er een gezellige avond met lekker eten en drinken.

Donderdag 27 juni vertrekken we in de ochtend per trein terug waarna we rond 16.00 uur in Hengelo aan zullen komen.

Voel je je aangesproken tot onze NXT Gen club en wil je mee op deze reis? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar: suzanne.jacobs@hetportaal.com