MEERTALIGE VERSIE VAN INTERPRESENT GELANCEERD - PromZ Vak

MEERTALIGE VERSIE VAN INTERPRESENT GELANCEERD

Hokra Below the Line uit Noordeloos, Allround Werbeservice uit Bochum en McNess Marketing Services uit Turnhout zijn de initiatiefnemers van de internationale versie van interpresent.com, een Europese internetshop voor promotionele artikelen.

De voormalige Nederlandse webapplicatie interpresent.nl is vernieuwd en omgezet in de meertalige versie (ook Vlaams, Frans en Duits) interpresent.com.

Gebruikersafhankelijke suggesties

Nieuw bij interpresent.com zijn de gebruikersafhankelijke suggesties voor artikelen. Aan de hand van de historie van de gebruiker stelt de website specifieke artikelen voor die aansluiten bij de interesse van de gebruiker. Daarnaast is de aanmeldprocedure vereenvoudigd en zijn er meerdere betalingsmogelijkheden toegevoegd. Bovendien wordt de gebruiker automatisch geattendeerd op gerelateerde artikelen.

Ook het assortiment werd met een groot aantal nieuwe artikelen uitgebreid tot een totaal van meer dan 3.000 verschillende artikelen die uit voorraad leverbaar zijn.

De orderafhandeling is in de landen zelf opgezet, zodat gebruikers ook per telefoon of ander communicatiemiddel in hun eigen taal te woord worden gestaan.

Europese rollout

Met deze eerste internationale stap start een volledige rollout binnen Europa van interpresent.com met toekomstige vestigingen in o.a. Italië, Spanje, Groot Brittannië en Scandinavië.