Meer dan 120 suppliers op Leveranciersdagen 2014 - PromZ Vak

Meer dan 120 suppliers op Leveranciersdagen 2014

Op woensdagavond 3 september – tijdens de Leveranciersdagen in de Jaarbeurs Utrecht – worden de beste supplier en distributeurs van 2014 bekend gemaakt. De vakprijzen worden uitgereikt tijdens een aangeklede borrel op de avond na de eerste beursdag.

De Leveranciersdagen worden voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is een activiteit van Het Portaal Uitgevers (PromZ Vak) in samenwerking met brancheorganisatie PPP.

Meetingpoint
De Leveranciersdagen zijn het meetingpoint voor de branche van promotionele producten. Ruim 120 fabrikanten/suppliers, ook uit ons omringende landen, zijn aanwezig. U ontmoet oude bekenden en voor u nieuwe leveranciers met nieuwe assortimenten en speciale aanbiedingen. Ook de binnendienstmensen zijn van harte welkom op de Leveranciersdagen, die ook het moment zijn om te netwerken en te socializen. Ook worden er weer zeer praktijkgerichte seminars georganiseerd. Eén daarvan is de presentatie van online marketingspecialist Wim van der Mark over de 7 belangrijkste stappen in het moderne verkoopproces.

Aanmelden
U komt toch ook? Heeft u zich nog niet aangemeld als bezoeker? Doe dat svp dan vandaag nog, óók in verband met de catering. PPP-leden hebben kosteloos toegang. Niet-leden betalen 35 euro. Eindklanten hebben geen toegang. Daar wordt streng op toegezien.
Informatie en aanmelden: www.deleveranciersdagen.nl