Main Sales doelwit van inbrekers - Promzvak

Main Sales doelwit van inbrekers

Internet maakt de wereld transparant. Dat kan ook heel vervelende gevolgen hebben. Erik de Beer is ervan overtuigd dat inbrekers zijn Main Sales hebben gegoogeld en dachten dat het een winkel was waar contant geld viel te halen.

Wij hebben geen contant geld of een kluis op kantoor. Betalingen gaan alleen via de bank‘ staat nu dan ook te lezen op de site van Main Sales waar in één nacht twee keer werd ingebroken.

Vrijdagavond 2 maart rond 22.30 uur werd een ruit geforceerd en doorzochten inbrekers zo’n drie tot vier minuten het bedrijf. Erik de Beer was samen met de politie snel ter plaatse. De inbrekers waren op zoek geweest naar de kluis, maar hadden kennelijk geen tijd meer om deze mee te nemen.

Dezelfde gasten

‘Nadat de ruit was gemaakt ben ik naar huis gegaan tot ik tot mijn grote verbazing om drie uur diezelfde gasten weer door mijn pand zag lopen,’ vertelt De Beer, die thuis via live beelden kan zien wat er op de zaak gebeurt. ‘Ik heb gelijk weer de politie gebeld, maar de daders waren helaas weer gevlogen. In de kluis zat trouwens helemaal niets boeiends, alleen wat backups voor de computer.’

De Beer heeft het er niet bij laten zitten en alles en iedereen op scherp gezet om de daders te pakken te krijgen.