Luggage & More where expertise and innovation meet - PromZ Vak
Luggage & More where expertise and innovation meet

Luggage & More where expertise and innovation meet

Bij WLM International zijn ze gedreven door de kunst van het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kwaliteit op maat gemaakte bagage oplossingen.

Voor het Nederlandse bedrijf is klanttevredenheid de absolute prioriteit. Met een geschiedenis die meer dan 65 jaar teruggaat heeft het bedrijf een brede knowhow verworven en één belangrijk doel gesteld: het ontwikkelen van de perfecte reis koffer.

WLM International ontwerpt en produceert hoogwaardige, op maat gemaakte koffer oplossingen voor zijn wereldwijde klantenkring.

De koffers worden volledig custom made gemaakt om zo te voldoen aan de eisen van de klant en zijn overtuigend door hun hightech-innovaties, hoge kwaliteitseisen met oog voor kleine details.
Dankzij vele jaren van expertise is het hooggekwalificeerde team altijd up-to-date met betrekking tot materiaal, productinnovaties en de eisen met betrekking tot duurzaamheid. WLM International loopt daarmee voorop als het gaat om innovatie en diversificatie.

De opgedane kennis verfijnd in de afgelopen 65 jaar heeft ertoe geleid dat WLM International de vertrouwde partner is geworden voor vele andere merken en bedrijven als toevoeging aan het eigen individuele koffermerk Claymore.

De gepersonaliseerde Claymore handbagage trolley kan op de gehele voorzijde worden gepersonaliseerd en wordt zo een uniek rijdend reclamebord. De welbekende koffers kunnen afzonderlijk vanaf één stuk worden ontworpen en worden 48 uur na de goedkeuring van het voorbeeld geleverd.

WLM International | +3176 5020818 | info@wlminternational.com | www.wlminternational.com