Leveranciersdagen, uniek vakevenement in NL - PromZ Vak

Leveranciersdagen, uniek vakevenement in NL

Mis ze niet, de nieuwe Leveranciersdagen die op 5 en 6 september plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. De nieuwe Leveranciersdagen zijn hét evenement in Nederland waar suppliers en distributors elkaar ontmoeten.

Tegen de 100 suppliers, óók uit andere Europese landen, zijn met hun nieuwste producten en speciale beursaanbiedingen aanwezig op de Leveranciersdagen 2012. Het evenement stelt u in staat om in één dag alle gerenommeerde suppliers te bezoeken en voor u nieuwe aanbieders te leren kennen. Een unieke kans!

De Leveranciersdagen worden georganiseerd door branchevereniging PPP en Het Portaal Uitgevers, beurzenorganisator en uitgever van o.a. PromZ Vak. Ze vinden begin september plaats als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar. Geef uw omzet een boost door gebruik te maken van de speciale aanbiedingen en de nieuwe (eindejaars)producten van de standhouders op de Leveranciersdagen.

PPP-leden hebben gratis toegang (inclusief lunch en drankjes) tot het evenement en de vakgerichte seminars die plaatsvinden tijdens de Leveranciersdagen. Ook niet-leden zijn welkom, maar zij betalen 35 euro entree (inclusief lunch en consumpties). De Leveranciersdagen zijn toegankelijk voor suppliers en distributeurs. Eindklanten worden niet toegelaten.

Aan het eind van de eerste beursdag zijn de standhouders en PPP-leden uitgenodigd voor de aangeklede borrel, een Meet & Greet waar tevens de vakprijzen Supplier of the Year en Promotional Company of the Year bekend worden gemaakt.

PPP-leden hebben 24 mei op hun emailadres een code ontvangen waarmee ze zich kunnen voorregistreren voor de Leveranciersdagen. Zie www.deleveranciersdagen.nl. Niet-leden kunnen hun bezoek ook via deze site aanmelden (en de bijbehorende kosten online voldoen).

Zorg dat u erbij bent! U ziet nieuwe leveranciers, nieuwe collecties, u doet ideeën op en u ontmoet (nieuwe) collega’s op de Leveranciersdagen 2012!

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de exposanten op www.deleveranciersdagen.nl

Graag tot 5 of 6 september,

Team De Leveranciersdagen 2012