Leveranciersdagen: focus op medewerkers binnendienst - PromZ Vak

Leveranciersdagen: focus op medewerkers binnendienst

De Leveranciersdagen zijn hét meetingpoint voor de branche. Dus ook de medewerkers binnendienst van de distributeurs moeten erbij zijn. Zij zijn special guests.

Medewerkers van suppliers en van de binnendiensten bij distributeurs hebben dagelijks telefonisch contact. Op de Leveranciersdagen kunnen ze elkaar face to face ontmoeten en eens bijpraten. Netwerken is immers een belangrijk onderdeel van een zakelijk evenement als de Leveranciersdagen.

De Leveranciersdagen, een initiatief van PromZ Vak/Het Portaal Uitgevers in samenwerking met branchevereniging PPP, vinden plaats op 4 en 5 september in het High Five-concept in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs blijft op woensdag 4 september open tot acht uur ‘s avonds, zodat het ook voor de drukbezette binnendienstmensen mogelijk is de beurs te bezoeken. ‘s Avonds is er een borrel en staat een buffet klaar.

Het vakevenement is een mix van noviteiten, vernieuwde assortimenten, speciale eindejaarsaanbiedingen, product- en ander nieuws, face to face contact en socializen. Na afloop van de eerste beursdag worden de Supplier of the Year en de Promotional Company of the Year bekend gemaakt. Er vindt ook een aantal zeer praktijkgerichte seminars plaats.

Vrijwel alle gerenommeerde suppliers uit Nederland (maar ook uit ons omringende landen) presenteren zich op de Leveranciersdagen 2013. Kijk voor de voorlopige lijst van standhouders op www.deleveranciersdagen.nl.

Meer in PromZ Vak, nr 2, die een dezer dagen in de bus valt.