Leveranciersdagen 2019 zeer succesvol - Promzvak
Leveranciersdagen 2019 zeer succesvol

Leveranciersdagen 2019 zeer succesvol

De Leveranciersdagen 2019, die voor de tweede achtereenvolgende keer plaatsvonden in Expo Houten, zijn uitermate succesvol geweest. Er kwam prima feedback van suppliers en distributeurs. De ‘vibes were good’. De locatie was goed, het aanbod was goed en de beursvloer was goed en drukbezocht.

De Leveranciersdagen (de vakbeurs die wordt georganiseerd door Het Portaal Uitgevers, powered by het PPP) vonden plaats op 4 en 5 september jl. en werden bezocht door 1198 distributeurs (vorig jaar 1158). De vakbeurs telde ruim 150 standhouders (vorig jaar142) uit binnen- en buitenland. Ook was er een aanzienlijk aantal buitenlandse bezoekers.

Night of the PromZ

De Night of the PromZ, waar de awards werden uitgereikt aan suppliers en distributeurs, werd bijgewoond door bijna 400 vakgenoten. Deze dineravond werd mogelijk gemaakt door Het Portaal/PromZ Vak, ondersteund door Buttonboss, BQS, Care Concepts, Clipfactory, Clipper, Giving Europe, LoGolf, PF Concept Int., Pigra, PPP, Prodir, PSI, Texet, The Peppermint Company, Toppoint en Xindao.

De Leveranciersdagen 2020 vinden op woensdag 2 september en donderdag 3 september plaats, weer in Expo Houten.