Leveranciersdagen 2015: kick off van het laatste kwartaal! - PromZ Vak

Leveranciersdagen 2015: kick off van het laatste kwartaal!

Op De Leveranciersdagen – waar meer dan 120 generalisten en specialisten zich met hun assortimenten en speciale aanbiedingen presenteren – gaat het om zakendoen, netwerken en socializen. De Leveranciersdagen (2 & 3 september, Hal 5, Jaarbeurs Utrecht) zijn de up to date productenshow en ontmoetingsplaats voor vakgenoten.

Steeds meer gerenommeerde suppliers – ook uit landen in Oost-Europa – maken van De Leveranciersdagen gebruik om zich te presenteren aan Nederlandse distributeurs. Als bezoeker ontmoet u dus nieuwe suppliers. De beurs telt meer standhouders dan vorig jaar, maar het sfeervolle karakter en de vele mogelijkheden voor netwerken en ‘get together’ zijn onveranderd gebleven.

Alle distributeurs welkom
Iedereen die werkzaam is in de branche is welkom op De Leveranciersdagen 2015. PPP-leden hebben gratis toegang (inclusief catering), niet-leden betalen 17,50 euro entree (inclusief catering). Eindklanten worden niet toegelaten. Aan het slot van de eerste beursdag is er een aangeklede borrel. Daarna volgt the Night of the PromZ met ‘wining & dining’ en de uitreiking van de vakprijzen Supplier of the Year 2015, Leverancier van het Jaar 2015 en Best Online Performance 2015.

Meer info, aanmelden en entreetickets voor Night of the PromZ: www.deleveranciersdagen.nl