Leveranciersdagen 2015: 2 en 3 september - PromZ Vak

Leveranciersdagen 2015: 2 en 3 september

Op de Leveranciersdagen 2015 worden weer de vakprijzen Supplier of the Year en Leverancier van het Jaar bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens de feestelijke Night of the PromZ die plaatsvindt na afloop van de eerste beursdag.

Net als vorig jaar zullen eindklanten via een speciale website weer hun stem kunnen uitbrengen om mee te bepalen welke distributeur de titel Leverancier van het Jaar 2015 krijgt. De Leveranciersdagen worden op woensdag 2 en donderdag 3 september voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd in de sfeervolle Hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.

Meetingpoint
De Leveranciersdagen zijn het meetingpoint voor de branche. Circa 120 fabrikanten/suppliers, ook uit ons omringende landen, zijn aanwezig. U ontmoet oude bekenden en voor u nieuwe leveranciers met nieuwe assortimenten en speciale aanbiedingen. Ook de binnendienstmensen zijn van harte welkom op de Leveranciersdagen.
De Leveranciersdagen zijn een activiteit van Het Portaal Uitgevers (PromZ Vak) in samenwerking met brancheorganisatie PPP.