Leveranciersdagen 2013: 4 en 5 september - Promzvak

Leveranciersdagen 2013: 4 en 5 september

Zet 4 en 5 september vast in uw agenda. Dan vinden de Leveranciersdagen plaats, evenals vorig jaar in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht. De Leveranciersdagen zijn hét evenement in Nederland waar suppliers en distributors elkaar ontmoeten.

Zo’n 100 suppliers, óók uit andere Europese landen, zijn met hun nieuwste producten en speciale beursaanbiedingen aanwezig. Het evenement stelt distributeurs in staat om in één dag alle gerenommeerde suppliers te bezoeken en nieuwe aanbieders te leren kennen.

Professioneel evenement

De Leveranciersdagen worden georganiseerd door branchevereniging PPP en Het Portaal Uitgevers. Het vakevenement vindt begin september plaats als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar. De vernieuwde Leveranciersdagen vonden vorig jaar voor het eerst plaats. Het vak beoordeelde het evenement zeer positief. Men was zeer te spreken over de omvang van de beurs en de professionaliteit.

Gratis toegang

PPP-leden hebben gratis toegang (inclusief lunch en drankjes) tot het evenement en de vakgerichte seminars die plaatsvinden tijdens de Leveranciersdagen. Ook niet-leden zijn welkom, maar zij betalen 35 euro entree (inclusief lunch en consumpties). De Leveranciersdagen zijn toegankelijk voor suppliers en distributeurs. Eindklanten worden niet toegelaten.

Meet & Greet

Aan het eind van de eerste beursdag zijn de standhouders en PPP-leden uitgenodigd voor de aangeklede borrel, een Meet & Greet waar tevens de vakprijzen Supplier of the Year en Promotional Company of the Year bekend worden gemaakt.

Er is nog standruimte beschikbaar. Neemt u voor meer informatie svp contact op met Het PromZ Team, Tel: 075-6475747 of mail: info@hetportaal.com

Zie ook www.deleveranciersdagen.nl