Knirps paraplu's - een reclamemiddel van topkwaliteit! - PromZ Vak
knirps paraplu

Knirps paraplu’s – een reclamemiddel van topkwaliteit!

Toon uw klant uw hoogste waardering met een paraplu van het merk dat wereldwijd bekend is: Knirps. Al meer dan 90 jaar is Knirps het meest vertrouwde paraplu merk. Wanneer u uw klanten dit hoogwaardige merkproduct presenteert, met een geavanceerd ontwerp, innovatieve techniek en bijbehorende waarde, zullen zij het onmiddellijk herkennen en waarderen.

Een cadeau dat wereldwijd alleen verkrijgbaar is bij de beste dealers en exclusieve warenhuizen, evenals op internet. De klant stelt de hoge kwaliteit onmiddellijk op prijs dankzij het merkbewustzijn van het merk Knirps, dat bekend staat om zijn lange levensduur, uniek rood logo en de functies beproefd en getest tijdens onze 90 jaar ervaring. Vanwege deze functies zijn Knirps-producten geweldige giveaways, incentives of relatiegeschenken met hoge productvoordelen voor uw klanten of werknemers. Een reclamedrukwerk van een bedrijfslogo garanderen een hoogwaardig, praktisch en opvallend reclamemedium dat de naamsbekendheid van uw bedrijf onderstreept en uitbreidt.

Knirps T-serie

T. serie staat voor uitstekende technologie, biedt een minimalistisch, rechtlijnig ontwerp, hoogwaardige productie en is uiterst functioneel zoals kan worden verwacht van het merk met de rode stip. Met deze collectie onderstreept Knirps nogmaals zijn kerncompetenties die dit merk over de hele wereld beroemd hebben gemaakt: gebruiksvriendelijk comfort, betrouwbaarheid, geavanceerde beveiliging, onovertroffen duurzaamheid, aangename uitstraling en vooral de hoge reconstructie. Perfectie in functie en ontwerp.

Knirps Benelux B.V. | +31 (0)76 5041360 | info@knirps.org