Kneipp relatiegeschenken! - Promzvak

Kneipp relatiegeschenken!

Kneipp verzorgingsproducten

Dagelijks verzorgen veel vrouwen én mannen zich met de bad- en doucheproducten van Kneipp. Maak kennis met de luxe verpakkingen met daarin een mix van diverse mini Kneipp producten voor bad, douche en body. Deze sets zijn leuk om te geven als spontane verrassing, bedankje voor uw personeel of als relatiegeschenk. Via deze link vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

In wat voor stemming u ook bent en welk moment van de dag het ook is, er is altijd een passend doucheproduct bij te vinden. De Kneipp doucheproducten zijn erg geliefd vanwege de uitstekende geur en werking. De geurbeleving maakt deze Kneipp doucheproducten zo bijzonder. Tijdens het wassen omringen de geuren u en ook nog lang daarna ruikt uw lichaam heerlijk!

Nieuw van Kneipp: heerlijke verzorgende geursensaties voor uw haar! Lavendel, wilde roos en amandelbloesem. Ruikt u ze al? Ook uw haren kunnen nu zo lekker ruiken. Want Kneipp introduceert nieuwe shampoos en conditioners op basis van de mooiste bloemen en het heerlijkste fruit. Voortaan verwent u uzelf dus van top tot teen met de verzorgende kracht van Kneipp: natuurlijk en aromatisch. Tot in de puntjes van uw haar!

Vraag de nieuwe Kerstcatalogus aan

Wilt u onze Kerstcatalogus ontvangen met vele bekende A-merken zoals Jamie Oliver, Rituals, Menu, Joseph Joseph, Bowls and Dishes en iLoveCooking? Bel 073 – 689 00 31 of mail naar sales@brandhouse.nl.

Brandhouse

Rijnstraat 495A

5215 EJ ‘s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.kneipp-online.nl