Jos Schröer weg bij Gemaco - PromZ Vak

Jos Schröer weg bij Gemaco

Jos Schröer gaat weer voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij is weg bij Gemaco, de partij waaraan hij zo’n twee jaar geleden zijn bedrijf Jos! Premiums & Gifts verkocht.

Jos Schröer en Leonie van Rooijen, die jaren werkzaam was bij Jos! en daarna meeverhuisde naar Gemaco, worden samen de aandeelhouders in Megifts.nl. Dit is een internetbedrijf dat in 2011 is opgericht door Mireille Schröer.
Binnenkort zal Megifts.nl met de nieuwe aandeelhouders en Mireille verder worden uitgebouwd tot allround relatiegeschenkenbedrijf. Hierbij krijgt het allround deel de naam Team Jos! en blijft het online onderdeel verder actief onder de naam Megifts.nl. Het bedrijf vestigt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook Willem Sargentini, die eerder ook jaren een van de gezichtsbepalende mensen van Jos! was, heeft Gemaco verlaten en is elders actief in de branche.

Rob Wilmer is met ingang van 1 juni bij Gemaco in Breda in dienst gekomen als new business director. Hij was eerder werkzaam bij Xenia, ADM en de IPPAG Group.