JOS! PREMIUMS & GIFTS UITGEROEPEN TOT DISTRUBUTOR OF THE YEAR - PromZ Vak

JOS! PREMIUMS & GIFTS UITGEROEPEN TOT DISTRUBUTOR OF THE YEAR

Op de vorige week gehouden PromZ Event 2005, de vakbeurs voor promotionele producten en relatiegeschenken, is Jos! Premiums & Gifts tot Distributor of the Year 2005.Genomineerd werden Promit Ter Haar en Jurjen de Vries.

Met deze vakprijzen zet de productenbranche collegabedrijven in de schijnwerpers die een outstanding performance hebben geleverd. De onderscheidingen zijn een visitekaartje van uitstekend vakmatig functioneren.

Uit het juryrapport: ”Jos! en zijn team -men spreekt zelfs van ”het beste team van Nederland”- is een bedrijf waar onze branche trots op mag zijn.

Jos! is een verzameling van vakkennis, ervaring, creativiteit en enthousiasme, dat zowel binnen het vak als bij de eindklant veel bewondering oogst. Grote stimulator is Jos Schröer zelf, een man met niet aflatende veerkracht en inzet om niet alleen van zijn bedrijf een succes te maken, maar ook om het vak te promoten door zijn ervaringen in- en extern te delen met anderen.”

”Vele clichés zijn van toepassing op Promit Ter Haar: professioneel, ervaren, betrouwbaar, altijd van de partij bij grote tenders, mooie opdrachtgevers. Maar Promit Ter Haar weet ook te verrassen: denk aan de opvallende vakbladadvertenties en de gedurfde presentatie op PromZ Event vorig jaar en dit jaar, waarmee dit bedrijf laat zien dat ze er niet één zijn van dertien uit een dozijn,” meent de jury.

”Jurjen de Vries heeft een heel eigen manier van communiceren ontwikkeld die innovatief is voor de productenbranche. De manier waarop de catalogi worden samengesteld en ingezet oogst met name veel bewondering. De catalogus is voor Jurjen de Vries echt een communicatietool om er achter te komen wat de klant wil en van daaruit verder te gaan,” aldus de jury.

Belangrijke criteria voor het toekennen van de awards zijn o.a.

Productassortiment

Innovatie

Betrouwbaarheid

Presentatie naar buiten

Vakkennis

Overall: toegevoegde waarde voor de verdere professionalisering en upgrading van het imago van de branche.

Deze prijzen zijn een initiatief van de bladen PromZ Vak en PromZ Magazine en worden in samenwerking met de branchevereniging PPP (Platform Promotional Products) toegekend.